За Биотех Трейд

За нас

Дружеството е производител на пелетни горелки с марка BIOTECH. Горелките са с мощност от 10 до 35 Kвт/ч. Предназначени са за изгаряне на дървесни пелети с размер ф6, ф7 и ф8 мм. Окомплектовани са с шнеково устройство и контролер с модулация на мощността. Всяко изделие е придружено с необходимите документи и сертификати за безопасност. Пелетната горелка BIOTECH e вписана в програмата за енергийна ефективност под N 855. Кредитът за енергийна ефективност спестява 20% от стойността на горелката.

Партньори

Търговски партньори на БИОТЕХ ТРЕЙД са ТЕРМОКОМФОРТ ЕООД и ЕРАТЕРМ ТОТАЛ ООД. Дружествата извършват доставка, монтаж, сервиз и обслужване на всички съоръжения с марка BIOTECH.

Отговорност

Фирмата разполага с 16 сервизни бази в цялата страна. Постоянно на разположение на клиента са технически лица, сервизни специалисти и търговски структури, подготвени за решение на всеки проблем или ситуация. Пълна информация може да се намери в меню “сервизи”.

Посока

Към момента са създадени прототипи на горелки с мощности до 60 и 90 Квт/ч, които са в процес на изпитания. Работи се по контролера на горелките с цел връзка към интернет и ON-LINE помощ за решаване на възникнали проблеми.