BIOTECH LIGHT

От 01.01.2014г. фирмата произвежда и предлага нова версия на пелетната горелка BIOTECH 35.

Моделът е наречен “BIOTECH LIGHT”, с топлинна мощност 10-35 Квт/ч. Основното предимство на горелката е ниската цена. Използуваните компоненти са идентични и взаимно-заменяеми с BIOTECH 35. Разлика има само в горивната глава от неръждаема стомана. Горелката е оборудвана с шнек.

9

Вентилатор

Доставка от Германия. Работи със стабилни обороти дори и на 5% от мощността си. Алуминиев корпус. Ниско ниво на шум.

9

Двигател за шнека

Доставка от Англия. Обороти 6,5/ мин. Не дефектира дори и при блокирана спирала на шнека. Алуминиев корпус. Комплект с редуктор и охлаждаща перка. Захранване с 220 V AC.

9

Горивна глава

Изработена от 5 мм киселинно и жароустойчива неръждаема стомана. Главата е разглобяем компонент от горелката. Сменя се лесно. Бърза замяна на износена (прегоряла) глава с нова на всички марки горелки от този тип.

9

Контролер

Произведен в България. Освен че управлява горивния процес, управлява още: помпа към радиаторите, помпа към бойлера, коминен вентилатор (ако има инсталиран), външен почистващ компресор (ако има инсталиран). Вход за стаен термостат. Дисплей с българско и английско меню показващ температурата в котела и бойлера, както и текущото състояние. Има възможност за летен режим с цел загряване на БГВ. Самодиагностика и звук при аварийни състояния. Тест меню с проверка на всички компоненти на горелката. Без пароли и сервизни кодове. Опростени настройки. Тристепенна модулация на мощноста

9

Запалващ нагревател

Доставка от Чехия. Мощност 750 W/h.

9

Фотоклетка

Доставка от SIEMENS. Висока чувствителност. Интелигентен дизайн.

9

Гъвкава връзка

Доставка от Италия. Диаметър ф 60мм. Не гори и не пренася огън. Температура на топене 172ºC. В комплекта на горелката – 70 см.

N

Гаранционен период:

24 месеца

Телефон за връзка

02/955 91 82

02/875 10 25